top of page

Teamet

Vi er i øjeblikket 3 medarbejdere i klinikken, som alle arbejder for at give vores patienter en god, serviceminded og sundhedsfagligt høj standard i såvel mødet med klinikken som selve behandlingen. 

Anders Wallin Paulsen er født i 1976 og er uddannet læge i 2004 fra Københavns Universitet. Anders blev i 2012 færdig med Hoveduddannelsen i Ortopædkirurgi og har siden da været ansat ved Rigshospitalet.  I dag er Anders Konstitueret Uddannelsesansvarlig Overlæge og har sin daglige gang i Traumesektionen på Rigshospitalet og her i klinikken.  

Claus Lindkær Jensen er født i 1975 og er uddannet læge i 2004 fra Københavns Universitet. Claus er ph.d. indenfor knæalloplastikker (2010) og blev i 2013 færdig med Hoveduddannelsen i Ortopædkirurgi. I dag har Claus sin daglige gang på Rigshospitalet som Overlæge i Tumorsektionen. Claus er her i klinikken fast hver tirsdag og efter særlig aftale.

Anne Westi er født i 1972 og er uddannet lægesekretær ved Rigshospitalet i 1998. 

Anne har bred specialeerfaring fra såvel hospital som almen praksis og har administrative samt diverse assisterende funktioner her i klinikken. Anne er også certificeret Kostvejleder og Terapeut.

bottom of page